23 Jul 2015

ABD’nin Önde Gelen Şirketlerinden National Instruments İle Ortak Seminer

Yakın Doğu Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Biyomedikal Mühendisliği bölümlerinin ortak düzenlediği seminer, Amerikanın otomatik test aletleri ve sanal enstrümantasyonda önde gelen şirketlerinden National Instruments’in bölge müdürü Ralph Saab tarafından sunuldu.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, dünya çapında tanınan LabVIEW ve Multisim yazılımlarını üreten National Instruments yetkilisinin uygulamalı olarak proje tasarımlarının nasıl yapılacağını tanıttığı sunuma ilgili bölümlerin öğretim üye ve elemanları ile asistanları dinleyici olarak katılıp çok değerli bilgileri paylaştılar.

Akademik programlar, proses kontrol, geri bildirim sistemleri, mekatronik, gömülü sistemler, radyo frekansları, yenilenebilir enerji, ve teletıp alanlarında yapılan çalışmaların ve projelerin sunulduğu etkinlik YDÜ hastanesi 101 nolu salonda başarıyla tamamlandı.