30 May 2015

Mesnevi Sohbetleri ve Mûsiki Seminerlerine Katılanlara Sertifikaları Verildi

Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında on beş günde bir düzenli olarak gerçekleştirdiği Mesnevi okumalarının finali gerçekleştirildi .

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Mesnevi Sohbetleri ve Mûsikî” başlıklı programda, fakülte öğrencilerinin Hz.Peygamber ve insan sorumluluğu çerçevesinde okudukları şiirlerden sonra Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Sezayi KÜÇÜK’ün sunumuyla, insanın kendini arayıp, bulması ve kendini bilmesi çerçevesinde Mesnevi Okumaları yapıldı.

Mesnevi Sohbetleri ve Mûsiki Seminerlerine Katılanlara Sertifikaları Verildi

Ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Ahmet Hakkı TURABİ’nin yönetiminde YDÜ İlahiyat Fakültesi İlahi Korosu tarafından solo ve toplu olarak seçme ilahiler icra edildi.

Mesnevi Sohbetleri ve Mûsiki Seminerlerine Katılanlara Sertifikaları Verildi

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İbrahim Çapak, öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilen programın sonunda Mesnevi Seminerlerine düzenli olarak katılanlara sertifikaları takdim edildi.