04 Eyl 2012

8. Uluslararası Fotoğraf Günleri Düzenlenecek

width=

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) tarafından geleneksel olarak iki yılda bir düzenlenen Uluslararası Fotoğraf Günleri’nin sekizincisi, 28-31 Mart 2013 tarihleri arasında yapılacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, “YDÜ Sekizinci Uluslararası Fotoğraf Günleri” bugüne kadar yapılanlardan farklı olarak bir tema bağlamında gerçekleştirelecek olup, tema “DEĞİŞİM” olarak belirlenmiştir. YDÜ İletişim Fakültesi kompleksinde yer alacak organizasyona çalışmalarıyla gerek yurt içinden, gerekse yurt dışından katılmak isteyen katılımcılar, http://photodays.neu.edu.tr adresinden geniş bilgi ve başvuru formuna ulaşabilirler. Başvuruların başladığı etkinliğe son başvuru tarihi, 31 Aralık 2011 Pazartesi günü olacak ve başvurular sadece internet üzerinden yapılacak. Organizasyon komitesinin yaptığı açıklamaya göre, katılımın ücretsiz olduğu etkinliğe, amatör veya profesyonel tüm fotoğrafçılar, fotoğraf öğrencileri ve akademisyenler başvurabilir.

Üniversite yetkilileri, etkinlikle ilgili daha fazla bilginin neuphotodays@neu.edu.tr adresinden öğrenilebileceğini belirttiler.