08 Oct 2015

İlaç Endüstrisinde Quality by Design (QbD) Anlayışı ile İlaçta ArGe ve Üretim Konferansı Yapılıyor

Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde, Eczacılık Fakültesi, Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı tarafından, Yakın Doğu Turizm İşletmeleri organizasyonu ile (Dorana Turizm) İlaç Endüstrisinde Quality by Design (QbD) anlayışı ile ilaçta ArGe ve Üretim konularının ele alınacağı 2nd International Symposium & Workshop of NEU Compaction Center: Solid Dosage Formulation & Process Development “QbD / PAT in Mind” başlıklı sempozyum 13-14 Kasım 2105 tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

Konusunda uzman eğitimcilerin yer alacağı kapsamlı program 12 Kasım saat 18.30 da Oscar Resort Hotel’de Welcome Reception ile başlayacak ve 13 Kasım’da konusunda uzman ve tanınmış konuşmacıların sunumları ile sürecektir.
14 Kasım Cumartesi programı ise Eczacılık Fakültemizde Compaction Simulator uygulamaları ve sonuçlara katkısının anlatılacağı uygulamalı çalışmalar ve ardından yapılacak konuya özel sunumlarla tamamlanacaktır.

Türk İlaç endüstrisinin önde gelen firmaları ve özellikle ArGe bölümü çalışanlarının ilgi gösterdiği sempozyuma kayıt ve daha detaylı bilgi için con.neu.edu.tr/simulator2105 sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Program Detayı İçin Tıklayınız..