18 Sep 2015

Dr. Suat İ. Günsel Bursu Kazanan Öğrencilerin Öğretmenlerine Ödülleri Verildi

Yakın Doğu Koleji, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı için öğrencilerini fedakarca hazırlayıp KKTC eğitimine damgasını vurmuş Yakın Doğu Kolejinin en prestijli bursu Dr. Suat Günsel Bursu’nu almaya hak kazanmış öğrenciler yetiştiren değerli 5. sınıf öğretmenlerimize iPad, okullarına da bilgisayar hediye etti.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada,Yakın Doğu Koleji Müdürlüğü, okullarımızdan Yakın Doğu ilkokulu, Dikmen İlkokulu, Özgürlük ilkokulu ve Şehit Hasan Cafer İlkokuluna 5’er bilgisayar hediye ederek başarılarını, ayrıca Dikmen İlkokunundan sınıf öğretmeni Sergül Miralay’a, Özgürlük İlkokulundan Salih Özalan ve Uluç Can’a, Şehit Hasan Cafer İlkokulundan Simge Amcaoğluna, Yakın Doğu ilkokulundan Hüseyin K. Kader’e, Burhan Güldal’a, İzzet Yılmaz’a, Kürşat Köseoğlu’na, Bülent Coşar’a, Hüseyin Oker’e, Nalan Canbulat’a, Tezer Akansoy’a ve Koray San’a öğrencilerinin bu büyük başarısına katkı koydukları için birer iPad hediye ederek kutladı.

Öğrencileriyle tekrar biraraya gelen öğretmenler gururlu ve mutlu; öğretmenlerini görme fırsatı elde eden öğrenciler de sevinçli ve heyecanlıydı.

Yakın Doğu Koleji idarecilerinin tekrar tekrar tebrik ettiği öğretmen ve öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi.