10 Sep 2015

YDÜ Diş Hekimliği Fakültesi Prag’da Temsil Edildi

Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da gerçekleştirilen EPA (Avrupa Prossthodonti Birliği)’ nin 39.Uluslararası Kongresinde temsil edildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığından yapılan açıklamada, Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı Başkanı ve Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mutahhar Ulusoy, Restoratif Diş Tedavisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nuran Ulusoy, Yrd. Doç. Dr. Sevcan K.Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Simge Taşar; Yrd. Doç. Dr. Esra Cengiz başarılı sözel ve poster sunumlarıyla üniversitemizi ve fakültemizi en iyi şekilde temsil edildiği belirtildi.