10 Sep 2015

Yakın Doğu Koleji 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılına Başladı

Yeni eğitim öğretim yılına 1300 öğrenci ve 215 öğretmenle başlayan Yakın Doğu Koleji, Kuzey Kıbrıs Türk Eğitiminde 22 yılı geride bırakmanın gururunu yaşıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Yakın Doğu Koleji, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu eğitim öğretim yılında da başarılarını katlayarak artırmayı hedefliyor.

Yakın Doğu Koleji 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılına Başladı

YDK Okul Müdürü Işılay Arkan, velilere ve öğrencilere hitap ederek seçkin, deneyimli, dinamik öğretmen kadrosuyla temel amacın aktif öğretim ortamı içinde en iyi eğitim hizmetini vererek ülkemiz ihtiyaçlarına göre gençler yetiştirmek olduğunu vurguladı.

Arkan, elde edilen GCE ve ÖSS başarılarından ötürü öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederek, aynı hızla devam edeceklerini belirtti.